Anmälan

Här väljer du vilken typ av utbildning anmälan gäller och för hur många personer. Fält markerade med * måste fyllas i för att det ska gå att skicka iväg.

Godkännande av personuppgifter

2 + 7 =

VIKTIGT

Anmälan till utbildning är bindande. Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar före utbildningsstart debiteras hela avgiften.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du meddelande om det innan utbildningstillfället.

Har du fler frågor kan du kontakta oss. Välkommen till våra utbildningar!

Lars: 0707 – 985786

E-post: info@truckochsakerhet.se

Vad gäller om jag vill avboka mitt deltagande?

Läs noga nedan dina villkor!

Skulle du av olika anledningar inte kunna delta i en utbildning är det viktigt att du informerar oss så fort som möjligt innan kurs. Nedan anges våra avbokningsvillkor! Anmälan till en utbildning är bindande! Sker avbokning mindre än 5 arbetsdagar före utbildningsstart debiteras hela avgiften.

Görs anmälan inom 5 arbetsdagar är anmälan bindande. Avanmälan kan ske inom 5 arbetsdagar vid uppvisat läkarintyg. Det går även att utbyta utbildningsdatum med antingen ett tidigare datum eller ett senare, detta får dock endast ske med vårat medgivande.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta utbildningar med tex: för få deltagare. Om du har bokat in dig på en utbildning som ställs in eller flyttas får du meddelande om det innan utbildningstillfället. Tyvärr kan detta ske som senast dagen innan kurs. Då vi i vissa fall försöker få ihop det in i det sista.

Tack för överseende! Har du fler frågor kan du kontakta oss. Utbildning lönar sig! Välkommen till våra utbildningar! Truck & Säkerhet AB

Utbildning lönar sig

Anmäl dig redan idag. Första steget till en säkrare arbetsplats är en utbildning hos oss.

Lars: 070- 798 57 86 
info@truckochsakerhet.se

 

Vi utför truckutbildningar i både Sverige och Danmark